thore fogh talks & workshops

Brugertest

At brugerteste er den nemmeste og hurtigste vej til at få indsigt i kunder og potentielle kunders adfærd og behov. Dette er afgørende for at træffe forretningskritiske beslutninger, der sikrer gode kundeoplevelser og høj konvertering. Du ved måske en masse om de 4-5% af dine besøgende der bliver til kunder, men hvad med de 95-96% der falder fra? Brugertest kan fortælle dig, hvorfor de falder fra, og det er guld værd!

Thore har blandt andet brugertestet for:

Kunder Brugertest

 

Hvad koster det at brugerteste?

 

Indsigt
KR15000
Brugertest og få indsigt i dine kunders adfærd og behov
Forretningsfokus + testdesign
Rekruttering af DK målgruppe (5 pers.)
Test på desktop, mobil, eller tablet
Actionable insights i rapportformat
+ kundevideo highlights
Optimering
KR20000
Få optimal indsigt i adfærd på tværs af devices til brug for optimering.
Forretningsfokus + testdesign
Rekruttering af DK målgruppe (6 pers.)
Test på desktop (3 pers.) + mobil (3 pers.)
Actionable insights i rapportformat
+ kundevideo highlights
Benchmark
KR30000
Få en score, der viser hvor kundecentrisk din service/forretning er.
Forretningsfokus + testdesign
Rekruttering af DK målgruppe (10pers)
Test på desktop (5 pers.) + mobil (5 p.)
Actionable insights i rapportformat
+ kundevideo highlights
+ ekspertreview
+ præsentation og gennemgang

En investering i brugertest giver, for mine kunder, pengene retur 10-100 gange, og det kan til stadighed undre mig, hvor tøvende virksomheder kan være i frohold til at lære deres kunders adfærd bedre at kende, når værdien er så høj.

Mange tror dog stadigvæk, at det er tidstungt og besværligt at brugerteste, men der er slet ikke tilfældet. I dag bør brugertest som oftest løftes af en ekstern uvildig part, da det sikrer de bedste resultater, og hvis du skal have lavet mange brugertest på mange forskellige devices og på mange forskellige målgrupper herunder i udlandet, så vil jeg anbefale dig at bruge UserTribe, en virksomhed jeg er medejer af.

Skal du derimod blot teste i Danmark, og har du brug for en rutineret specialist ift. brugertest, så skal du være meget velkommen til at give mig et ring på 4040 2057. Jeg elsker at være tæt på mine kunders kunder og forstå deres behov og adfærd!

 

Hvornår skal man brugerteste?

Oplever du møder, hvor der bliver spildt uendelig megen tid på at diskutere hvem der har ret, og hvor vendinger som: “Jeg synes”, “Jeg tror”, “jeg mener” flyver igennem luften? En sådan kultur opstår, når man har fjernet sig fra sine kunder og ikke har reel viden eller indsigt i behov og adfærd. Brugertest er en oplagt kickstarter til at komme tilbage på sporet.

Herudover bruges brugertest til:

  • Idegenerering (vi vil gerne lære vores kunder at kende igennem reel adfærd)
  • Produktvalidering (vi skal vide om vi er på rette vej ift. nye services og produkter inden udvikling)
  • Kravsspecificering (vi brugertester eksisterende services eller konkurrenter for at opnå indsigt til at kunne kravsspecificerer ny løsning)
  • Udvikling (vi brugertester prototyper, BETA’er i flere iterative stadier)
  • Drift og optimering (vi brugertester ved golive og som led i generel konverteringsoptimering, samt halvårlige eller årlige benchmarks)

Du kan se mine priser på brugertest ovenfor og ringe til mig på 4040 2057 eller skrive til hello@thorefogh.com

Brugertest Rådgivning / Workshop

Ønsker du i stedet at din afdeling eller team skal opkvalificeres ift. selv at kunne inddrage kunder i form af brugertest, så tilbyder jeg inhouse workshops og/eller sparring og hands-on brugertest, hvor vi sammen udarbejder, afholder og analyserer brugertest sammen. Kontakt mig og hør nærmere.

Vh. Thore Fogh