tid mellem behandlinger

Hvor lang tid skal der gå mellem behandlinger?

For langt de fleste er det at gå til en kropsterapeutisk behandling en del af en større rejse ind i det at lære at kende sin krop, og dermed en del af en proces.

Og da der stor forskel på mennesker og hvor langt vi er i vores kropslige bevidsthed og tilstand, så er der selvfølgelig også stor forskel på behovet for behandling. Men her er et par guidelines:

1-2 gange om ugen
Du går til behandling 1-2 gange om ugen, fordi du har en akut skade, er særligt sårbar eller fordi du har taget en seriøs beslutning om, at der skal ske en forskel i dit liv, hvor det at mærke dig selv og din krop spiller en afgørende rolle.

Hver anden uge
Du går til behandling hver anden uge, når du er i okay balance med dig selv, men du har brug for hjælp til at fastholde balancen og kontakten med din krop, samt få løsnet de spændinger, som opstår i en normal dagligdag med for meget stillesidende arbejde.

En gang om måneden
En gang om måneden eller i kvartalet er for dig som blot vil gøre lidt godt for dig selv i ny og næ. Til langt de fleste én behandling om måneden ikke nok. Når der går en måned eller mere mellem behandlinger, så er det som at starte forfra. Jeg har oplevet klienter, der kommer ind meget pressede med akutte udfordringer, og så går de lettede igen og kommer først tilbage, når den er helt gal igen en måned eller mere senere. Det er hårdt for både klient og behandler og langt fra optimalt.

Husk, du nemt kan booke en tid til kropsterapi her. Du er også velkommen til at ringe mig op på 4040 2057, hvis du har spørgsmål.

Bedste hilsner
Thore Fogh

About the author

thorefogh

View all posts

Leave a Reply