Podcast

Der skulle gå 16 år før jeg igen for alvor opdagede “lyd”. I 2001 lavede jeg studenterradio og i 1999 udgav jeg en EP med mit gymnasieband, men det var først med opblomstringen af podcast og efter at jeg havde lånt min venindes Zoom5, at jeg for alvor kunne mærke, at jeg var kommet hjem igen. 100% hudløs ærlig lyd direkte fra hjertet.

Her ser du oversigten over de podcasts jeg pt. arbejder på og/eller har releaset. Håber du vil lytte med, og dele det du godt kan lide.

Strømninger

(Podcast i Produktion)
“Strømninger” – er min samfundspodcast hvor jeg mødes med inspirerende iværksættere, der gør en forskel – og hvor menneske og hjerte naturligt kommer før teknologi og penge.

Demobånd

(Podcast under Planlægning)
“Demobånd” – Under en tvungen oprydning i mit kælderpulter pga. fugt fandt jeg i den aller bagerste kasse en uberørt skotøjsæske, og i den alle mine gamle demobånd. En tidsrejse tilbage til 90’erne og 00’erne.

Svampetur med Morfar (8 min)

Svampetur med morfar - en Thore Fogh Podcast

(Podcast Publiceret)
I denne første lydtest af mit nye podcast optageudstyr er jeg taget med familien på svampetur i skoven nord for dyrehaven. Få indblik i hvordan man bestemmer svampe, og afdækker forvekslinger? Og så var det vist også lige noget med en “Spids Nøgenhat”? Lyt med her.

Har du ideer til nye podcast, ønsker du at samarbejde eller har du generel feedback på mine podcast, så vil jeg meget gerne høre fra dig. Skriv til mig vedrørende podcast her.