Strømninger Podcast

En samfundspodcast om og med inspirerende iværksættere, der gør en forskel – og hvor menneske og hjerte naturligt kommer før teknologi og penge.

Sæson 1

#1 – Vild mad med Mikkel fra byhøst

Tag med Strømninger på sanketur på Amagerfælled og genopdag den vilde mad sammen med Mikkel-Lau Mikkelsen fra Byhøst. Vi smager på peberrod, æbler, hundehyben, og havtorn mens Mikkel fortæller om hvordan Byhøst ideen opstod og hvordan den i dag er blevet til et samarbejde med NOMA og en hardcore sankeapp. Lyt med her.

#2 – Blaffer podcast med Carsten fra blaffernationen

Hvad sker der, når man lægger kontrollen på hylden, lader telefonen med samkørselsapps blive i lommen og stikker tomlen ud? Hvad sker der, hvis man er nysgerrig og tør stole på sine medmennesker? Kan omvejen blive til eventyr, og måske endda til en genvej til tillid mellem mennesker? Tag med Strømninger på blaffertur og find ud af det?

#3- Nadja Pass fra samtidens akademi (under redigering)

 

#4-10 måske er det dig?

 

Er du iværksætter med en god historie?

Jeg søger stadig efter flere inspirerende iværksættere, der samtidig er gode historiefortællere. Kontakt mig på hello@thorefogh.com

På forhånd tak

Det er sjovt og hårdt at lave podcast, og din hjælp er altafgørende. Se her hvordan en lille hjælp fra dig kan betyde en kæmpe forskel.

  1. Giv “Strømninger” en bedømmelse på itunes.
  2. Foreslå emner, spændende personer og ting jeg kan forbedre på Strømningers Facebook side eller her nedenfor. Pft.