massage

Strømninger Podcast

En samfundspodcast om og med inspirerende iværksættere, der gør en forskel – og hvor menneske og hjerte naturligt kommer før teknologi og penge.

#1 – Vild mad med Mikkel fra byhøst

Tag med Strømninger på sanketur på Amagerfælled og genopdag den vilde mad sammen med Mikkel-Lau Mikkelsen fra Byhøst. Vi smager på peberrod, æbler, hundehyben, og havtorn mens Mikkel fortæller om hvordan Byhøst ideen opstod og hvordan den i dag er blevet til et samarbejde med NOMA og en hardcore sankeapp. Lyt med her.

#2 – Blaffer podcast med Carsten fra blaffernationen

Hvad sker der, når man lægger kontrollen på hylden, lader telefonen med samkørselsapps blive i lommen og stikker tomlen ud? Hvad sker der, hvis man er nysgerrig og tør stole på sine medmennesker? Kan omvejen blive til eventyr, og måske endda til en genvej til tillid mellem mennesker? Tag med Strømninger på blaffertur og find ud af det?

#3- En snak om døden og iværksætteri med Nadja Pass fra samtidens akademi

Nadja Pass Samtidens AkademiForlader vi os på at de kommende generationer eller ny teknologi nok skal løses alle klodens problemer? Eller er det tid til at gøre en forskel for vores samtid? Det mener Nadja Pass, der er rektor for Samtidens Akademi. I denne episode taler vi om at komme i gang med at gøre en forskel og ikke mindst om døden. Lyt med her.

 

#4 – At holde i hånd med Lucy Vitrup stifter af The professional cuddling institute

Lucy_vittrup_cuddling_podcast

I denne episode af strømninger skal vi holde i hånd med Lucy Vittrup, founder af The Professional Cuddling institute. Vi skal en tur i Kongens Have og snakke om kropslighed, seksualitet, og om danskernes voksende krops-forskrækkelse. Lyt med her.

 

Nyt samarbejde med heartbeats

Strømninger er i produktionsmode, og i gang med 5 nye episoder, der sammen med afsnit 1, 2 & 4 genudgives på Heartbeats.dk i jan/feb 2019.

 

På forhånd tak

Det er sjovt og hårdt at lave podcast, og din hjælp er altafgørende. Se her hvordan en lille hjælp fra dig kan betyde en kæmpe forskel.

  1. Giv “Strømninger” en bedømmelse på itunes.
  2. Foreslå emner, spændende personer og ting jeg kan forbedre på Strømningers Facebook side eller her nedenfor. Pft.