Growth Hacking for Start-ups

Jeg har bygget UserTribe (startede som brugertest.nu) fra én mand til tredive mand organisk dvs. uden at modtage funding eller andre penge udefra. Jeg har kunne levet af vores forretning fra dag et og de første fire år stod jeg for 60% af omsætningen son i øvrigt blev fordoblet alle disse år.

Min viden at sælge, vækste organisk eller være bootstrapped, som det så fancy er kommet til at hedde på start-up lingo, er således noget jeg ved en helt del om. Og desværre, er der ret mange iværksættere, der er bedst til det med ideen, og delvist eksekveringen, men at sælge og vækste er noget de få forstår og endnu færre mestrer.

Og lad mig bare afsløre med det samme, hvis du som founder IKKE kan sælge dit eget produkt eller service, så kan du heller ikke hyre en sælger til at gøre det. Du skal gå forrest og vise vejen. Men jeg kan hjælpe dig.

Jeg har designet et forløb til mindre start-ups (enkeltmandsvirksomheder eller små teams), der sætter fokus på real growth hacking. Dvs. ikke antal likes eller active users on platform, men reel bundlinje.

Skriv hvis du er interesseret i at sælge mere