HVAD ER EN ÆGTE PAUSE?

Har vi glemt hvordan vi holder ægte pauser? Har vi glemt hvordan vi bedst regenererer for at kunne præstere og udleve vores potentiale både personligt og i karrieremæssig sammenhæng?

For et par uger siden havde jeg fornøjelsen af at facilitere hashtagregenerativledelse i praksis, da jeg i godt selskab med blandt andre Louise Raaschou og Louise Sparf havde fornøjelsen af at gå på scenen til hashtagForefront23 i langeliniepavillionen hostet af hashtagTrustworks.

Jeg fik lov til at gøre det jeg er bedst til. Give en mærkbar oplevelse & facilitere transformation og indsigt. I dette tilfælde en faciliteret regenerativ pause for 100+ mennesker på 15 minutter.

Selv om en sanselige transformationsprocess ikke rigtig virker på skrift, så er herunder nogle af hovedingredienserne til at afholde ægte regenererende pauser;

 1. Vi skal lære at singletaske (sætte os ned, lukke øjnene og være)

   

 2. Vi skal tune ind på os selv via vores åndedræt (lad tanker, sanser og følelser være blot det de er).

   

 3. Vi skal lære at holde magiske pauser efter vores udånding (og ikke glemme at trække vejret/holder energien og vejret på en indånding).
 4. Vi skal turde lytte til vores indre intution – først når vi er i ro og lytter kan vi opnå klarsyn og trække gunstige beslutninger for os selv og vores virksomheder.

   

 5. Vi skal være bevidste om at vi forbinder os til andre via vores nervesystem og åndedræt uanset om vi ønsker det eller ej. Derfor skal vi være turde være modige, sårbare og kærlige.

Rigtig god fornøjelse

Af hjertet tak!

hashtagpauser hashtagregenerativledelse hashtagbreathwork hashtagtransformation hashtagmod hashtagsårbarhed hashtaghjerteenergi

(Visited 24 times, 1 visits today)