Breath Masterclass

Få mere energi og glæde, samt evnen til at booste dit immunforsvar

Det får du

 • Evnen til at skrue ned for dit nervesystem og finde ro

 • Evnen til at booste din energi og styrke dit immunforsvar

 • 20+ Vejrtrækningsteknikker

 • 12+ Energiøvelser

 • 1 Intens Bevidsthedsskiftende øvelse

 • Et fantastisk åndedrætskursus med både teori og praksis

Deltagere giver åndedrætskurset de bedst mulige anbefalinger

Datoer for Breath Masterclass

Dato

Sted

Tidspunkt

13. Oktober 2024

København

fra 9-15

11. Maj 2025

København

fra 9-15

Priser og praktiske informationer

Pris

 • Prisen for heldags Breath Masterclass er 2500kr 
 • Ved tilmelding mere en 2 måneder før, så er EarlyBird Prisen 1900kr (brug koden “tidligfugl”.
 • Du betaler via webshoppen efter tilmelding.

Sted

 • Jeg afholder workshops & Breath Masterclass for terapeuter og private primært i København, meb kan bookes til hele Danmark. 
 • Søger du en workshop for en virksomhed, så læs mere her.

Krav

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal være generelt sund og rask
 • Du skal være nysgerrig og klar til at udfordre dig selv
 • Du skal kunne deltage på hverdage fra 9-12.00 eller 12-15 (frokost er ikke inkl.)

Det skal du huske

 • Nysgerrighed
 • Afslappet tøj
 • Vandflaske
 • Madpakke til egen frokost

Et 5-stjernet åndedrætskursus

Jeg har netop været på en masterclass med Thore. Jeg var ikke helt sikker på, hvad dagen mon skulle bringe ifm mit første besøg i et setting bygget udelukkende op omkring vejrtrækning. Men hold da nu op. Det var virkelig en af de rigtig gode oplevelser. En varm velkomst både fra Thore og resten af holdet. En dejlig varm og tryg stemning. En rigtig god vekselvirkning mellem teori og praksis. Og en overraskende kontakt med noget virkelig legende, let og feminint i mig selv, som jeg skal udforske noget mere. Også et besøg omkring noget svært, som jeg fik en anden vinkel på gennem vejrtrækningen. Thore har fra start til slut været top professionel ift. kommunikation både før, under og efter kurset. Han er et rart, inkluderende menneske og en super god formidler og underviser. Det var en stor fornøjelse og øjenåbner. Tak for dig Thore.
Annette Thingvad
Lægesekretær og deltager
på Breath Masterclass
5/5
Super skøn og intim workshop, hvor man kommer hele vejen rundt. Selvom jeg har har arbejdet med åndedræt og vejrtrækning gennem snart 20 år, var der stadig masser af guldkorn at hente. Thore har formået at tage et super bredt og kompliceret emne, og gjort det super simpelt og ikke mindst praktisk. Fuldstændig på samme måde som jeg også selv elsker at gøre. Ilt er det absolut vigtigste for vores gode helbred - og ikke mindst de mange milliarder celler vi alle består af. Derfor er det af særlig vigtig karakter, at vi tager ansvar og uddanner os på dette område. Workshoppen burde være en fast del af alle menneskers skolegang og uddannelse. Jeg mener; hvad er der ved at lære at løse komplekse ligninger, hvis du er dårlig til noget så umiddelbart simpelt, som at trække vejret? Jeg anbefaler Thore Fogh og åndedrætskurset til alle jeg møder.
Mads Bo
Juice & Smoothiepusher og
deltager på Breath Masterclass
5/5
Bedste workshop ever! Jeg vil meget varmt anbefale denne fantastiske workshop der virkelig giver meget praktik og teori uden hokus pokus. Thore er en dygtig, nysgerrig og nærværende formidler der formår at skrælle det komplicerede væk og deler sin viden uden ego, med både alvor og glimt i øjet. Åndedrætskurset har givet mig en dybere forståelse af åndedrættets mange facetter og glæder mig til at bruge/dele øvelserne og viden med mine klienter, venner, familie og ikke mindst bruge dem aktivt selv. Tusind tak Thore Fogh
Rutt Sollitt
Kropsterapeut og deltager
på Breath Masterclass
5/5

En fantastisk rejse ind i kroppen gennem åndedrættet

Du kan godt glæde dig til tid til dig selv og en fantastisk rejse ind i din krop og dit sind. Alle kan være med, da alle øvelser er tilpasset, så de kan “geares”. Det vil sige, at de kan tilpasses så både nye og folk med breath work erfaring kan være med.

Workshoppen er delt op, så vi hele tiden skifter mellem teori, øvelser og egenrefleksion, og dem der har lyst kan dele i plenum. Vi er små hold af ca. 10 personer og det handler om DIG og DIN rejse. Du kan godt begynde at glæde dig til en opelevelse der bliver noget ud over det sædvanlige.

Sørg for at være iklædt behageligt tøj som du kan røre dig i, og undlad at lægge planer for resten af dagen/aftenen. Du kommer til at opleve temperaturskift, følelsesmæssige skift og en enorm energiudladning og ro som du sjældent eller måske aldrig har oplevet før. 

Du kommer til at lære at bruge dit åndedræt til at skifte bevidsthed, og du vil opnå en fornyet og meningsfuld samhørighedsfølelse. Jeg kalder det at “komme hjem til sig selv igen”.
En åndedrætsworkshop med mig er både en vild og fantastisk oplevelse, men du vil også blive klædt på til at kunne tage mange relevante åndedrætsøvelser med hjem, som du kan implementere i din dagligdag.

Hvis du lider af markant vejrtrækningsbesvær, så vil jeg anbefale at du tager en 1-1 session med mig først eller som min. giver mig et ring før du tilmelder dig kurset. 😀

Kom på besøg i smukke Brede

Jeg har afholder 1-1 sessioner fra mit hjem i Brede. Adressen er Åbrinken 185, 2830 Virum. Du bedes venligst parkere på Bredevej, da der ikke er plads til ekstra biler på de små stikveje foran rækkehusene i Åbrinken. Hvis du kommer med s-tog fra byen, så kan jeg varmt anbefale at stå af i Jægersborg og skifte til den lille nærbane – og stå af I Brede. En smukkere lille togtur findes ikke tættere på København. Vi ses.

(Visited 10.119 times, 1 visits today)