Jeg adskiller mig fra andre der arbejder med åndedrættet ved at have en terapeutisk tilgang. Jeg er ikke blot en træner, der hjælper dig med at trække vejret dybere, bedre, mindre eller så frem deles. 

For mig ligger værdien i skabe indsigt i og forståelse for, hvordan du i dag trækker vejret og om det modarbejder nogle af de ting du gerne vil opnå.

Ofte er det nemmelig sådan, at vi er blinde for, hvad der holder os tilbage, begrænser os eller spænder ben for os. 

Fordi åndedrættet kan ændre på vores nervesystem her og nu, så er afslører det også hvordan vi går rundt og har det. Åndedrættet lyver ikke. Derfor er en terapeutisk tilgang til åndedrættet og til at forstå os selv og udvikle os selv enormt spændende og givende.

Men det kræver at man er modig og nysgerrig. Jeg fikser dig ikke, men jeg kan hjælpe dig til at fikse dig selv. 😀

(Visited 116 times, 1 visits today)