Ekstern Lektor på IT Universitetet (E-business & Iværksætteri)

Fra Februar 2019 skal jeg undervise i E-business & Iværksætteri på IT-Universitet (ITU) i København, hvilket jeg ser meget frem til.

Det er umådelig sjovt, at dykke ned i teorien efter jeg 10 år som praktiker og do’er. Jeg kunne aldrig have læst til at blive iværksætter, men hvor er der dog mange ting og fejl jeg kunne have undgået, hvis jeg havde fået bedre rådgivning i starten.

Derfor er det lidt af en drømmetjans for mig, at tiltræde som ekstern lektor, og kunne give tilbage til håbefulde unge studerende. Det har længe været et ønske at være med til at påvirke flere akademikere til at tænke iværksætteri, hvilket jeg allerede gør i  forbindelse med talks, workshops mm. Men det at have et helt forløb over 12 forelæsninger og øvertimer, hvor de studerende selv skal prøve kræfter med iværksætteriet, bliver så enormt spændende.

Den nyeste kursusbeskrivelse er ikke online endnu, men du kan se kursusbeskrivelsen fra tidligere år her.

Jeg ved der også er snak om at udbyde faget som et valgfag og evt. en sommerskole, så folk udefra kan komme i betragtning. Skriv til mig, hvis du vil holdes opdateret herom indtil da kan du se mine øvrige talks og workshops.

Bedste hilsner
Thore

(Visited 27 times, 1 visits today)