Her er fem anbefalinger til dig, der lige har haft din første behandling

1. Drik masser af vand

Sørg for at drikke en masse vand resten af dagen, så du kan få renset alle de affaldsstoffer, der er blevet frigjort under behandlingen, ud af dit system.

2. Mærk efter

Du vil efter din behandling kunne mærke dig selv og din krop og føle en øget samhørighed og ro. Mærk godt efter og notér dig denne følelse. Jo mere du lærer at tune ind på dig selv og din krop dets bedre.

3. Giv dig selv tid

Hvis du har mulighed for det, så giv dig selv tid efter din behandling. Gå for eksempel en tur, før du skal ud i bilen eller op på cyklen. Frederiksberg Have ligger tæt her på og er en oplagt måde at forlænge effekten af din behandling, da du får tid til at mærke efter. Drop med fordel alt skærmtid og fokusér på dig selv og din krop.

4. Pas på dig selv

Efter en behandling kan man godt være lidt svimmel og sårbar og du vil måske også kunne opleve en kontakt til følelser som du ellers har lagt låg på. Det kan evt. resultere i diskussioner eller skænderier med dine nære bekendtskaber, så vær opmærksom på denne følsomhed.

5. Tak dig selv

Det er fantastisk flot og godt, at du har taget hul på denne rejse ift. at lære dig selv og din krop bedre at kende og det bør du takke dig selv for. Jeg har aldrig mødt nogen der har fortrudt kropsterapi – kun at de ikke kom i gang noget tidligere.

Bedste hilsner
Thore Fogh

(Visited 210 times, 1 visits today)