Mission: At få flere akademikere til at blive iværksættere

Jeg er begyndt at dele ud af min viden igennem foredrag/talks og ovenstående er en teaser, der giver et indtryk af min stil og motivation, når jeg går på scenen.

Ingen kan sige at jeg ikke brænder for min mission, og efter en måneds barsel og tænkepause, står det mig lysende klart, at en af de vigtige ting jeg skal arbejde med fremadrettet er at hjælpe flere akademikere i gang med iværksætteri eller i det mindste at tænke jobsøgning som en iværksætter.

Vores samfund har et kæmpe potentiale i de dygtige akademikere, der på ingen måde realiseres i dag. Først og fremmest, fordi de færreste studerende er klar over, hvad der rent faktisk venter på den anden side.

De er skolet til jobsøgning, og har en klar forventning om spændende og meningsgivende jobs i store velfungerende virksomheder og organisationer – en virkelighed, der ofte ligger langt fra sandheden.

Blandt andet derfor mener jeg, at man allerede som studerende skal begynde at tænke som en iværksætter og starte sin rejse for egen jobskabelse og et meningsfyldt arbejdsliv.

Sandheden er at barren er sat lavt i dag, og det er nemt at gøre en forskel og gøre det bedre end tidligere generationer, hvis man blot tør tage første skridt.

Jeg er også meget interesseret i dialog med folk der afholder talks, foredrag og konferencer, så hvis du kender nogen sig til. Der skal så lidt til for at gøre en forskel.

På forhånd tak 😀

(Visited 33 times, 1 visits today)