Alle taler om, hvordan vi i fremtiden kommer til at arbejde meget mere fleksibelt, og færre timer, men som det ofte er, så er det bare snak.

Meget få gør noget. Nogle har indført 4 dages arbejdsuge, hvilket fungerer godt som marketingstunt og til tiltrækning af medarbejdere, og der findes da også ting som flexjob og deltidsjob, men det er godt nok ikke mange.

For mig er tiden jeg arbejder blevet mindre vigtig, men det jeg arbejder med afgørende. Det skal være noget som jeg er dybt passioneret for, som sikrer at jeg kan blive ved med at være nysgerrig og blive udfordret. Og helt ærligt, så tror jeg det er de færreste der brænder for det samme hele deres liv.

Derfor har jeg pt. skabt mit eget drømmejob, i eget firma naturligvis. Jeg er øverste chef, og den laveste i hierarkiet samtidigt og jeg vil ikke have det på nogen anden måde. Mit arbejdsfokus fordeler sig nogenlunde således, og du vil opdage at en af de vigtigste ændringer for mig, er at bruge mere tid med at rådgive og hjælpe mennesker frem for at sidde bag min computer:

Jeg er helt sikker på at det om et halvt år ser helt anderledes ud, men jeg kan godt lide den dynamik og omskiftelighed.  Hvordan ser dit drømmejob ud?

(Visited 130 times, 1 visits today)