Kom godt i gang

Velkommen, du kan godt begynde at glæde dig en rejse over over det sædvanelige her de næste 4-5 måneder, hvor vi sammen skal arbejde med at omprogrammere dit nervesystem gennem åndedrættet og kropsterapi, så du kan blive den bedste version af dig selv, og give slip på spændinger og uro i kroppen.

Dit forløb indeholder som aftalt 5 én til én sessioner med Thore + et åndedrætskursus på 7 timer sammen med 8-9 andre klienter. I det følgende har jeg samlet de informationer du skal bruge for at komme godt i gang. 

Booking af sessioner

Hvis vi ikke allerede sammen har booket den næste tid, så kan du gå ind via nedenstående knap og finde en tid i min kalender, der passer dig godt. Hvis vi ikke har aftalt andet, så lad der gå 2-3 uger mellem hver session. Jeg vil anbefale, at du booker alle 5 tider forud, så du får de tider der passer dig, og ikke risikerer, at der pludselig ikke er flere ledige tider en måned der passer dig. 

Tilmelding til Åndedrætskursus

Åndedrætskurset, som du kan læse mere om her, afholdes søndage i Lyngby ca. 1 gang om måneden, og du bedes snarest muligt tilmelde dig på den dato, der passer dig bedst via nedenstående knap. Det er ikke afgørende hvornår i forløbet du vælger at deltage i kurset. Men tendensen er, at jo mere ivrig du er for at komme i gang med at gøre noget selv, dets tidligere bør du deltage, da du på kurset får en masse viden til at arbejde med dig selv og dit åndedræt. Praktiske informationer vedr. kurset fremsendes ugen forinden kursusstart. Tilmeld dig venligst med det sammen, da jeg tilføjer nye datoer, når der er fuldt booket og på den måde styrer kapacitet, så alle kan komme med.

Breath Book + Sleep Tape

Hvis jeg ikke allerede har udleveret bogen Breath af James Nestor og Sleep tape til dig, så mind mig om det til vores næste session. Bogen og din første rulle Sleep Tape er nemlig inkluderet i dit forløb. Bogen er på mange måder en grundbog og den udfolder og går i dybden med mange af de ting som du også lærer “hands-on” hos mig, så den er perfekt opslagsværk og støtte. Du bliver ikke hørt i bogen, men er velkommen til at bede om uddybninger fra min side. Jeg elsker af nørde teorien omkring åndedrættet ;D 

Jeg står til rådighed

Du skal gå vejen og du skal kunne selv, men jeg er her for at hjælpe dig og til at facilitere processen. Derfor mener jeg det også, når jeg siger at jeg står til rådighed. Så, hvis når du oplever tvivl eller noget der er svært, så tage note af det, og hvis det ikke kan vente til vores næste session, så skriv til mig. Min telefon er altid på lydløs, da jeg jo er i behandlinger eller sammen med min familie (har 1 kæreste og 3 små børn), så derfor er det nemmeste at sende mig en sms på +45 4040 2057 eller på Facebook Chatten, som du ser i nedre højre hjørne her på siden, så svarer jeg dig, når jeg har en ledig stund. Og du skal vide jeg elsker mit arbejde, så spørgsmål gør mig altid klogere og muliggør at jeg får viden til at optimere og tilpasse. Så det er værdifuldt også for mig. 

Ombooking af tider

Har du brug for at ombooke din tid, så er det selvfølgelig muligt og nemt at gøre selv. I den kalenderinvitation du har modtaget er der et link til at ombooke, se nedenstående foto. Det link sletter den gamle session, når du booker en ny tid.

Det er vigtigt for mig, at du ombooker i så god tid som muligt. Da jeg selv er godt booket 2-3 uger ud i fremtiden, og mange af mine klienter også har travle kalendre, så er det ikke muligt for mig, at booke en ny klient ind med mindre end 48 timers varsel. Så hvis du ved at der er en dato, hvor du er udfordret og/eller du kan mærke du er ved at blive syg, så meld fra i god tid. Ved udeblivelse eller ombooking med mindre end 48 timers varsel, så regnes det som en tabt session med mindre jeg har en anden klient på venteliste til den følgende dag.

Her finder du link til ombooking i din kalenderinvitation

Venteliste

Hvis du ikke kan finde en tid i en nær fremtid, der passer dig (jeg har tider mandage, torsdage og fredag), så kan du skrive dig på venteliste til en specifik dato. Jeg får nemlig som regel et par afbud hver uge. Så det er ofte muligt at komme til i samme uge, hvis du kan være fleksibel. Tryk på ovenstående knap, der åbner dit mailprogram, hvorefter du kan skrive et par dage (man, tor eller fre), hvor du gerne vil på venteliste til en tid. 

 

Fortrolighed

Du har naturligvis fuld fortrolighed i dit samarbejde med mig, og jeg deler ingen oplysninger om dig eller dit forløb med tredjepart.

(Visited 47 times, 1 visits today)