Kropsterapi er for dig, der ønsker bedre balance mellem tanker og krop. Min tilgang er pragmatisk og ikke-spirituel,  og for mig er arbejdet med krop og sind noget meget konkret og håndgribeligt. Det er fantastisk, hvor stor en effekt man kan opnå ved at sætte kroppen i fokus. 

Jeg arbejder i dag primært med personer, der er nysgerrigepersonlig udvikling, og som har indset, at de i det daglige virvar af distraktioner overser den kropslige intelligens. Det er følelsen af at være for meget i hovedet og tankerne, og at det kan være svært at give slip og finde ro og balance.

Efter en enkelt session vil du opleve øget velvære, højere kropslig forbundethed, bedre vejrtrækning, samt ro og glæde. Jeg ser frem til at møde dig.

Du kan booke tid herunder, men er også mere end velkommen til at ringe direkte til mig, hvis du har spørgsmål. Ring til Thore på 4040 2057

Bliv kontaktet når jeg åbner + få 250kr rabat

Her kan du tilmelde dig min e-mail service, og være blandt de første til at få besked, når jeg åbner for behandling i Virum. Lige nu er jeg ved at male og indrette, og så venter jeg også pænt på en genåbning af samfundet og en tilladelse til at behandle igen. Du får også en rabatkupon på 250Kr, hvis du tilmelder dig min mailliste.

Kundeoplevelser

Thore formåede at skabe adgang til nye dybder af mig selv. Hans behandling var et kvantespring i min selvudvikling og en på alle måder kraftfuld og effektfuld oplevelse.
Jørn Jacobsen
Entrepreneur
5/5
Jeg kan varmt anbefale Thore til alle, der vil ud af hovedet og ned i kroppen. Kombinationen af samtale og kropsbehandling gør mig lettere, gladere og klogere på mig selv hver gang.
Lea Thejls
Coach
5/5
En fantastisk oplevelse, der altid giver mig ro og balance i kroppen, som jeg nyder resten af dagen. Har du mod på at lære dig selv bedre at kende, så anbefaler jeg at du straks tager fat på Thore.
Kim Døfler
Marketing Strategist
5/5

Priser

Kropsterapi

60 min.

850,-
Dybdegående kropsbehandling
Slip af med stress, angst og traumer
Få ro og indre balance

Klippekort

10 * 60 min.

7650,-
Dybdegående kropsbehandling
Slip af med stress, angst og traumer
Få ro og indre balance
10% rabat (1. behandling gratis)


Her finder du Kropsterapi Virum

I Virum har jeg behandlerlokale på førstesalen i mit hjem Åbrinken 185. Det er et fantastisk rækkehus lige ved Mølleåen, Brede Værk og Frilandsmuseet. Med offentlig transport kan du tage nærbanen direkte til Brede Station, hvorfra der er 5 minutters gang til min hus. Du kan også ankomme i bil, og her er det nemmest at parkere ved græsarealet ved fodboldbanen, og så gå de 200 meter op til huset. Adressen er: Åbrinken 185, 2830 Virum Vi ses 😀

(Visited 81 times, 1 visits today)