Selv om alle behandlinger er forskellige ligesom de målgrupper jeg arbejder med har forskellige behov, så kan man godt overordnet beskrive hvordan en typisk behandling forløber. Og for dig som overvejer din første behandling kan det måske være rart at vide før du booker.

  1. Mit studio er småt og godt, og du bliver derfor budt indenfor og velkommen i trygge rammer, hvor vi har ro til at arbejde.
  2. Det første par minutter er sat af til, at vi kan tale sammen og lære hinanden at kende. Her kan du også stille spørgsmål til mig og behandlingen.
  3. Herefter går jeg ud af lokalet, vasker fingre og gør klar, så du kan klæde dig af (ned til undertøj), samt fjerne eventuelle arm- og halssmykker og lægge dig op på briksen på ryggen.
  4. Mit primære arbejde foregår altid på briksen og mit fokus er på den pulserende massage fremfor alt for megen snak. Først varme vi din krop op, og får gang i din vejrtrækning og herefter arbejder vi videre med din krop i ca. 45 min. alt efter hvor dine behov er.
  5. Til slut får du lov at ligge et par minutter og komme til dig selv igen imens jeg henter et glas vand til dig. Her vil vi typisk også snakke kort om hvordan du har det efter din behandling.
  6. Når du er kommet på benene igen aftaler vi det videre forløb samt ordner det praktiske ift. betaling.

 

Husk, du nemt kan booke en tid til kropsterapi her. Du er også velkommen til at ringe mig op på 4040 2057, hvis du har spørgsmål.

Bedste hilsner
Thore Fogh

 

(Visited 63 times, 1 visits today)