Som langt de fleste vil du opleve en ro i kroppen som du ikke har mærket længe. Du vil være lidt svimmel, men det er på en behagelig  måde, og du kan mærke at du trækker vejret længere ned i maven og at du har kontakt til hele din krop.  Det kan være en helt fantastisk livgivende følelse.

Evt. spændinger og skader vil være løsnet og du vil mærke en øget bevægelighed og gennemstrømning i din krop. Skader vil ikke nødvendigvis være helt forsvundet, da det oftest kræver flere behandlinger samtidig med en adfærdsændring i dit daglige liv.

For nogen kan en dybdegående kropsterapi også bringe forskelligeartede følelser frem det være sig lykke, øget selvtillid, en følelse af at høre til eller det kan åbne op for stress, sorg, angst og andre dybdeliggende traumer.

Det er ikke unormalt at opleve summen i særligt arme, fingre, ben og mund, hvilket man blot skal turde mærke efter, da det kan være enormt frigivende. En følelse af store temperaturskift i kroppen fra enorm varme til ekstrem kulde er også meget normalt lige som det er helt i orden hvis behovet for at fælde en tåre trænger sig på. En kropsterapeutiske behandling handler om at give slip, mærke efter og i nærvær og indføling med kropsterapeuten at finde vejen til en bedre sammenhæng mellem dit sind og din krop.

Husk, du nemt kan booke en tid til kropsterapi her. Du er også velkommen til at ringe mig op på 4040 2057, hvis du har spørgsmål.

Bedste hilsner
Thore Fogh

(Visited 263 times, 1 visits today)