Jeg har ikke det perfekte åndedræt fordi jeg er åndedrætsterapeut, og jeg har ikke den perfekte krop fordi jeg er kropsterapeut, og jeg har heller ikke det perfekte liv. Det tager lang tid at omprogrammere nervesystemet. Syv år var svaret fra to af mine mestre uafhængigt af hinanden. 

7 år på bjerget, hvor man ikke laver andet end at trække vejret på optimale måder, så kan vi helt ændre vores åndedræt, nervesystem og til slut også vores personlighed. Vi kan ændre på hvordan vi har det og hvem vi er gennem vores åndedræt. Det er næsten helt utroligt, at det kan lade sig gøre.

Tænk blot på de munke, der kan smelte sneen omkring dem ved hjælp af deres åndedræt og energi. Jeg forstår idealet og har stor respekt for det, men jeg er også helt på det rene med, at det IKKE er mit ideal. Jeg har som menneske IKKE valgt bjerget – jeg har valgt at være selvstændig og leve et liv med partner og 3 små børn i et samfund, hvor alting ofte går alt alt for stærkt.

Det kræver noget andet. Det kræver en konstant kalibrering – en konstant tjekken ind i åndedrættet og i mediation for at opnå den balance der skal til for være til stede ægte og ærligt. Og jeg bliver lige så presset og ude af balance til tider – selvfølgelig.

Jeg er ikke nogens guru eller mester – jeg er blot en fælles vandrer, der måske er et par skridt foran dig og derfor kan guide dig lidt tryggere og hurtigt videre på vejen mod indre ro og balance i et ellers hektisk og overvældende liv.

Derfor er der også plads til dig her hos mig. Du komme ikke til at lære det perfekte åndedræt, men derimod lære hvordan du kan trække vejret i en helt almindelig hverdag, så du kan få det meste ud af den og være dig selv. 

#perfekt #åndedræt #nervesystem #balanceihverdagen #trækvejret

 

(Visited 188 times, 1 visits today)