Svampetur med morfar (8 min)

Strømninger er taget med familien på svampetur i skoven nord for dyrehaven. Få indblik i hvordan man bestemmer svampe, og afdækker forvekslinger? Og hvad er det med den der euforiserende svamp Spids Nøgenhat, og hvor meget ved Morfar Karsten egentlig om den? Lyt med og få svaret.

Lyt med her

Da dette ikke er en officiel episode af Strømninger, men en første lydtest, så kan du ikke lytte med på itunes, men i stedet finder du lydfilen på Youtube eller her foroven.

 

Podcast Team

Din vært: Thore Fogh
På redaktionen: Signe Stoholm
Musik “Copenhagen” venligst udlånt af Joakim og Anton fra First Hate

 

Lokation

Nord for dyrehaven (stå evt. af ved Skodsborg station og gå til Klampenborg). Vi fik en hel kurv med de fineste champignoner med hjem, ja og så selvfølgelig det, der viste sig at være glanshat. Se kort her

 

Show notes

 

Ekstra

 

På forhånd tak

Det er sjovt og hårdt at lave podcast, og din hjælp er altafgørende. Se her hvordan en lille hjælp fra dig kan betyde en kæmpe forskel.

 1. Foreslå emner, spændende personer og ting jeg kan forbedre på Strømningers Facebook side

About the author

thorefogh

View all posts

2 Comments

 • 1) meget behagelig podcast stemme
  2) vigtigt i en podcast er, at der ikke bliver talt i munden på hinanden, da man ikke har øjet til at hjælpe en igennem kommunikationen. Det lykkes nærmest 100 %
  3) så sjovt at Thore forsøger at få morfar til at beskrive forskellen mellem svampene billedligt. Beskrivelserne er så vigtige at have for øje.
  4) Signe er ret sød på optagelsen 🙂
  5) lækkert nummer

  • Tak Julie, ja synes også Signe gør det ret godt og super fedt at First hate har givet lov til at jeg må bruge deres nummer. Er helt vild med det, og det er noget stort set alle nævner, der har hørt denne første lydtest. 😀 Sig i øvrigt endelig til, hvis du kender nogle sociale iværksættere, der kunne være relevante til 1. sæson. Har 4-5 stykker lignet op pt. og tror det bliver ret godt.

Leave a Reply