Slut med søvnproblemer og søvnløshed nu!

Vil du have din nattesøvn tilbage?
Savner du energi og overskud?
Vil du lære at sove godt uden sovemedicin

Har du svært ved at sove om natten?

Find ud af hvorfor din søvnkvalitet er så dårlig

Mit navn er Thore Fogh og jeg er terapeut med speciale i nervesystemet og åndedrættet. Et af de problemer jeg oftest møder i min klinik er klienter med søvnproblemer, og jeg ved hvor begræsende det er, når man sover dårligt.  

En af de ting jeg har opdaget er, at der ofte er en eller flere årsager til dårlig søvn, der heldigvis kan afhjælpes over tid. Mange af dem jeg har i min klinik har været ved lægen og de har også prøvet alt muligt andet uden at finde svar. Er du klar til at få svar på hvordan din søvn bliver bedre? 

Genkender du et af disse søvnproblemer?

 • Søvnløshed / søvnmangel (jeg får alt for lidt søvn)

 • Afbrudt søvn (jeg vågner midt om natten)

 • Dårlig søvnkvalitet (jeg er stadig træt når jeg vågner)

 • Urolig søvn (jeg vågner med uro i kroppen om natten)

 • Svært at falde i søvn (tankemylder og svært ved at finde ro)

 • Svedeture og uro i kroppen (menopause)

 • Søvnapnø (jeg glemmer at trække vejret når jeg sover)

 • Snorken og tør mund (min partner generes af min snorken)

Sleep Tape

Jeg hjælper dig med at få bedre søvn

Få hjælp til at sove bedre

Få en gratis 10 min. snak med Thore Fogh
og find ud af om åndedrætsterapi kan være løsningen på dine søvnproblemer. 

Se mine anbefalinger på Facebook

Se mine anbefalinger på Google

Sådan hjælper jeg dig med dit søvnbesvær

Søvnløshed og søvnproblemer

Manglen på god søvn har store konsekvenser for os, både fysisk og mentalt. Derfor er det vigtigt at komme søvnbesværet til livs, så man kan få bedre og mere afslappende søvn.

Du kender sikkert allerede de mange råd og tips til gode søvnvaner. Det er bare langt fra nok for de fleste. Derfor kan det være relevant med en dygtig søvnterapeut til at hjælpe dig til at sove bedre.

De klienter jeg møder, der døjer med manglende søvn har ofte nogle andre problemer. De er blot ikke forståelsesmæssigt koblet sammen med det at sove dårligt. Derfor er det vigtigt at tage et skridt tilbage og afdække det ubekendte – det du ikke allerede ved.

Det kan gøres terapeutisk ved bl.a. at lave en analyse af dit nervesystem og dit åndedræt. Åndedrættet afslører hurtigt, hvor du har adfærd, der står i vejen for din livskvalitet. Hvis du har prøvet næsten alt og stadig ligger søvnløs, så kan jeg hjælpe dig.

At afhjælpe dine søvnproblemer er ikke et quick fix

Hvis du har sovet dårligt og fået utilstrækkelig søvn i mange år, så er det ikke noget der kan fikses ved at knipse med fingrene. Derfor er de fleste klienter i forløb hos mig over 3-4 måneder eller længere. Heldigvis kan de hurtigt mærke at søvnproblemerne gradvist aftager og at “drømmen” om markant bedre nattesøvn faktisk er en realitet. Nogle oplever også meget hurtig bedring.

Det er dog afgørende, at du selv er klar til at gøre en indsats, og det starter med at du tager det første skridt og booker en introsession. En første session er ikke bindene og lige nu kan du få halv pris på en introsession

Søvnproblemer - en negativ spiral

De fleste af mine klienter har gået alt for længe med dårlig søvn og de har prøvet rigtig mange ting. Men når vi ikke får nok REM søvn og dyb søvn, så bliver vi udfordret på mange måder, hvorfor det at få hjælp udefra bliver afgørende. Herunder ser du en liste over nogle af de effekter som vedvarende mangel på søvn har.

 1. Påvirkning af kognitiv funktion: Dårlig søvn kan føre til nedsat koncentration, reduceret opmærksomhed, langsommere reaktionstid og svært ved at træffe beslutninger.

 2. Helbredsproblemer: Kronisk søvnmangel er forbundet med en øget risiko for en række helbredsproblemer, herunder hjerte-kar-sygdomme, diabetes, fedme og depression.

 3. Nedsat immunforsvar: Utilstrækkelig søvn kan svække immunforsvaret og gøre dig mere modtagelig for infektioner og sygdomme.

 4. Vægtøgning: At sove dårligt kan forstyrre hormonbalancen, der regulerer appetitten, hvilket kan føre til øget trang til usund mad og dermed vægtøgning.

 5. Emotionelle udfordringer: Manglende søvn kan føre til humørsvingninger, irritabilitet, angst og depression.

 6. Nedsat hukommelse: Søvn spiller en vigtig rolle i at konsolidere og lagre minder, så hvis man ikke får nok søvn om natten kan det påvirke både korttidshukommelse og langtidshukommelse.

 7. Øget risiko for ulykker: Søvnbesvær kan øge risikoen for ulykker, især når man deltager i aktiviteter, der kræver opmærksomhed og reaktionsevne, som f.eks. kørsel.

 8. Aldring: Kronisk søvnmangel kan accelerere aldringsprocessen ved at påvirke hudens sundhed, hormonbalance og generelle velvære.

 9. Nedsat fysisk præstation: Søvnbesvær kan reducere udholdenhed, styrke og generel fysisk præstationsevne under træning og daglige aktiviteter.

 10. Nedsat livskvalitet: Når man ikke får dækket sit søvnbehov kan det markant påvirke livskvaliteten ved at forstyrre daglige rutiner, sociale interaktioner og generelt velvære.

Søvnløsheden er en spiral

Find mig i Brede eller Online

Jeg har private 1-1 sessioner online eller i mit hjem i Brede. Adressen er Åbrinken 185, 2830 Virum. Du bedes venligst parkere på Bredevej, da der ikke er plads til ekstra biler på de små stikveje foran rækkehusene i Åbrinken. Hvis du kommer med s-tog fra byen, så kan jeg varmt anbefale at stå af i Jægersborg og skifte til den lille nærbane – og stå af I brede. En smukkere lille togtur findes ikke tættere på København. Vi ses.

(Visited 414 times, 1 visits today)