Er du fanget i tankemylder og overdreven bekymring?

Oplever du dagligt at være fanget i tankemylder og/eller overdreven bekymring? Er du bevidst om at du ofte trækker dig ind i dig selv, lukker af, og fjerner dig selv fra dine nære relationer?

Måske du også tænker at du er forkert og at du slet ikke hører til?

Tankemylder er en tilstand og ikke en identitet

Tankemylder og en oplevelse af ikke at høre til er en tilstand (det vil sige noget som du kan være i), men ikke en identitet (noget som du er). Det fantastiske ved denne erkendelse er, at det er noget du kan ændre på med den rette hjælp og viden. Jeg har selv været låst fast, men har lært hvordan jeg kommer på den anden side, og jeg vil også gerne hjælpe dig.

Prøv en simpel øvelse mod tankemylder (2 min)

Kan du mærke forskel?

Har du prøvet øvelsen ovenfor, og kan du mærke blot en lille forskel? Hvis du og jeg sammen på 2 minutter kan ændre dit mindset således, så tænk hvad du ville kunne lære og opnå, hvis vi havde 30 minutter eller 60 minutter sammen eller en hel dag?

Jeg vil gerne hjælpe dig

Når vi oplever tankemylder, så er vi som oftest så meget i hovedet, at vi tænker at vi principielt godt kunne undvære resten af kroppen. Der er i hvert fald meget ringe forbindelse og kontakt til kroppen, hvilket på mange måder er usundt og ubehageligt. Her er åndedrættet vejen værktøjet til at genskabe forbindelsen mellem vores hoved og krop, vores tanker og vores kropslige sansninger og følelser.

Mit navn er Thore Fogh, jeg er uddannet kropsterapeut og åndedrætsterapeut, og jeg hjælper mennesker som du og jeg med at genfinde roen og glæden og “komme hjem til sig selv” som jeg kalder det. Du kan nå langt ved blot en enkelt session, men som oftest kører jeg forløb af 5-10 sessioner.

 

Er du nysgerrig på mere

Du er velkommen til at ringe til mig på 4040 2057 for at høre mere om mine kurser eller behandlinger er relevant for dig eller du kan booke en tid med det samme her nedenfor.

Book tid – Online coaching og åndedrætstræning (45 minutter á 650kr)

Book tid – 1-1 manuel behandling kropsterapi/åndedrætstereapi (60 min. á 950kr)

Tilmeld kursus – Åndedrætskursus / Breath Masterclass (Afholdes i Kbh & Aarhus)

(Visited 8 times, 1 visits today)