Post Type ArchivesTestimonials

Charlotte Kjeldsen

Jeg fik hos Thore den absolut bedste oplevelse jeg kunne forvente. Thore er utrolig empatisk, hvilket gør, at man fra start til slut føler sig utrolig tryg. Foruden empati er der ingen tvivl om, at Thore er yderst kompetent inden for feltet kropsterapi.

Emilie Bjørnsen

Det var en fantastisk oplevelse at være i hænderne på Thore. Min krop trængte i den grad til at blive gennemæltet og det sørgede Thore for. Jeg gik derfra med mindre spændinger og en følelse af, at min krop var mere afslappet. Vejrtrækningen helt ned i maven samt diverse tryk har gjort underværker – jeg vil til hver en tid anbefale at blive behandlet af Thore.

Anna Fabricius Holbek

Efter første behandling, oplevede jeg at kunne mærke min egen krop igen – fra top til tå. Som om den simpelthen var blevet vækket. Efter anden behandling følte jeg mig så godt tilpas at jeg besluttede at give oplevelsen videre til min far i fødselsdagsgave – han var også så glad for behandlingen at han skal tilbage og have endnu en behandling.

Nils Priemé

Jeg følte mig super godt tilpas fra jeg trådte ind ad døren til jeg gik derfra igen med en enormt befriende og åbenbarende følelse i kroppen. Det dejlige nærvær var med til at sikre, at jeg kunne få mest muligt ud af oplevelsen. Tak til Thore for at have lært mig, hvor meget potentiale der findes i at mærke sig selv og sin krop.

Astrid Bz Madsen

Tak til Thore for en god og professionel behandling! Thore er et behageligt menneske, der med det samme får en til at føle sig tilpas.
Jeg gik fra behandlingen med ro i hoved og krop, og med væsentlig færre spændinger i min “computer-ramte” nakke og skuldre.

Anja Baluch

Thore er et varmt menneske som skaber en enorm ro og tryghed! Jeg følte mig i sikre hænder hele vejen igennem og har tænkt mig at komme mange gange igen. Tusind tak for den gode behandling!

Mads Lolle

Fin og venlig modtagelse og meget hyggeligt behandlerrum, som ikke er så sterilt som man ind imellem ser. Gode og lette parkeringsforhold. Thore er en rigtig sympatisk, kompetent og behagelig behandler.