Totum Kropsterapeut med specialer i Åndedræt og Traume

I 2017 gav jeg slip på min IT virksomhed Usertribe for at være en bedre far, og det betød også at jeg ville leve og arbejde på en anden måde end at stirre ind i en skærm det meste af dagen. Da jeg i flere omgange i mit liv har haft fantastisk gavn af kropsterapi, så blev jeg nysgerrig på forskellige uddannelser indenfor feltet. Da jeg allerede har en lang videregående uddannelse bag mig var det vigtigt at det var noget hvor jeg hurtigt kunne komme i gang som behandler, og her var Totum det bedste valg.  

Totum Kropsterapi Uddannelse

Totum Kropsterapi Uddannelse

Totum Kropsterapi Uddannelsen har et 1-årige grundforløb, der primært fokuserer på det at blive behandler og stå ved briksen og hjælpe andre i modsætning til Body Sds og Manuvision, hvor kropsterapeutisk træning udgør en stor del af uddannelsen. Læs om forskellen på Body SDS, Totum og Manuvison her. Det passede mig godt med fokus på at blive behandler både fordi jeg allerede selv har arbejdet kropsterapeutisk med mig selv. Hvis man ikke har det, så bør man helt klart gøre det før man starter på uddannelsen.

På grunduddannelsen har man en hjælpelærer og 3 hovedlærere, og selv om forløbet man skal igennem er det samme, så er der selvfølgelig stor forskel på de forskellige lærere, så jeg vil klart anbefale dig at undersøge hvem der er undervisere i dag, hvis du overvejer uddannelsen. Vi var cirka 16 på et hold, og det var en helt igennem fantastisk rejse, og det har været det helt rette for mig, at skulle hjælpe andre med mine hænder og samtale. Totum Kropsterapi og det at arbejde som Totum Kropsterapeut giver høj grad af mening, fordi det både er noget jeg er god til, noget der gør mig glad, noget jeg kan leve af, og fordi jeg i den grad gør en forskel.

Har du spørgsmål vedr. Totum Kropsterapi, så er du velkommen til at skrive til mig via chatten.

Totum Traumeterapeut - 1 årig specialeoverbygning

I 2021 udbød Totum en udviddet speciale overbygning som Traumeterapeut, hvor jeg fik en masse nye teknikker og særligt viden med omkring det at arbejde med traumer, stress og angst, der for mig har været helt uvurderligt. Teknikker som indre barn, Reichs Karakterstrukturer, Traume Forløsnings Teknikker, Breath Work og TRE Rysteteknikker med mere. Skriv hvis du vil høre mere eller book en tid til Totum Kropsterapi her.

(Visited 438 times, 1 visits today)