Åndedrætstræner og Kropsterapeut i Nordsjælland

Få hjælp til at finde vejen hjem til dig selv igen

Hvordan har du det lige nu?

Måske ved du allerede at du døjer med stress, angst, smerter, traumer eller dysfunktionelt åndedræt. Du har prøvet alt muligt andet og det virker ikke. Måske har du mistet kontrollen over både tanker og krop, men kan mærke at du bliver nødt til at gøre noget nu! Lad mig ringe dig op snarest muligt eller book en tid med det samme. 

  • Book tid til 1. undersøgende behandling

Er du nysgerrig på dit åndedræt og på personlig udvikling? Måske har du fået at vide at du trækker vejret forkert og/eller overfladisk eller også kan du bare mærke at det ikke er optimalt. Du er den nysgerrige type, der er klar på at lære mere og blive udfordret, så du kan blive en bedre version af dig selv.

 

Vil du høre mere om individuelle forløb, akuttider, kurser eller workshops for virksomheder eller har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til mig.

Direkte nummer til Thore Fogh +45 40 40 20 57

Min telefon er ofte på lydløs, da jeg står i behandling, så læg venligst dit navn og nummer og ærinde, så ringer jeg tilbage, når jeg har en ledig stund.

Vi høres ved.

Mine services

"De bedste anbefalinger fra tidligere klienter"

kunder

“Jeg har det fantastisk – det føles som om jeg er kommet hjem til mig selv igen, tak!”

Mine kunder oplever stor effekt af mine behandlinger allerede efter første gang, og giver mig en perfekt 5-stjernet rating.

Læs tidligere klienters oplevelser af mine behandlinger og kurser på Google eller på Facebook

(Visited 6.328 times, 1 visits today)