Har du besøgt din læge?

Ved akut vejrtrækningsbesvær skal du selvfølgelige kontakte 112 eller din egen læge. Pludselige opståede problemer ift. at trække vejret skal tilses og behandles akut af det rette sundhedspersonale.

Det kan også være at du har en obstureret næse eller næseskillevæg, der besværliggør din vejrtræking, og det kan du få en specialæge dvs. en øre, næse halslæge til at vurdere (her kræves dog henvisning fra egen læge først).

Jeg har prøvet alt ift. mit vejrtrækningsbesvær!

Hvis du længe har oplevet problemer med at trække vejret, og du har været til diverse læger og de har ikke kunnet finde noget eller hjælpe dig, så er denne artikel til dig, og så er der håb forude. 

Lider du af overfladisk vejrtrækning?

Mange folk med åndedrætsbesvær lider af overfladisk vejrtrækning, hvilket er et kæmpe sundhedsmæssigt problem. Det er følelsen af at trække vejret meget og ofte, uden at det føles som om man får nok luft. Det kan være besværet, smertefuldt og måske giver det også svimmelhed, hovedpiner eller andre følgesymptomer eller spændinger og smerter.

Kendetegn ved overfladisk vejrtrækning

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af de nedenstående udsagn, så lider du af overfladisk vejrtrækning, og så har du brug for hjælp. Du er velkommen til at skrive til mig via chatten.
  • Din åndedrætsfrekvens er højere end 12 per minut (dvs. du har mere end 12 åndedrag per minut)
  • Du trækker vejret primært gennem munden
  • Det er svært for dig at trække vejret gennem næsen (føles besværet eller blokeret)
  • Du trækker vejret i brysten og ikke helt ned i maven
  • Du døjer med kolde fingre og tæer
  • Du oplever nakkesmerter, skuldersmerter, brystsmerter og eller hovedpiner 

Test dit åndedræt gratis

Jeg vil anbefale dig at teste dit åndedræt gratis her, og efterfølgende lege lidt med disse vejrtrækningsøvelser, og hvis det vækker din nysgerrig og lyst til at gøre noget og blive fri for dit vejrtrækningsbesvær, så lad os tage en dialog om at få dig i forløb, så du kan blive fri og glad igen.

(Visited 822 times, 1 visits today)