Workshops for Virksomheder

Om Åndedrættet, Stressregulering, Selvledelse og et Bæredygtigt Arbejdsliv.

📞 Ring til Thore Fogh på +45 4040 2057
💌  Skriv til hello@thorefogh.com eller

 

Tidligere workshops om åndedrættet

Alle workshops tilpasses til din virksomhed alt efter ønske og målgruppe

Sådan Arbejder vi Bæredygtigt

Sådan lærer du at skrue ned for stress og op for energi i en travl hverdag. Åndedrættet er helt afgørende for restitution og et bæredygtigt arebjdsliv.

Regenerativ Ledelse i Praksis

Hvordan kan vi lære at bruge Åndedrættet til at holde ægte pauser. Hvordan opnår jeg ro og finder balance ved hjælp af simple åndedrætsteknikker. Hvordan skaber jeg forbindelse til mig selv og træffer bedre beslutninger.

Konsulentens Fornemmeste Opgave

Lær hvordan du med åndedrættet forbinder dig til dig selv og til andre og forstår forskellen. Sådan undgår du stress og får balance i højintense arbejdsmiljøer.

Åndedrættet for Optimal Performance og Restitution

Sådan hacker du dit åndedræt og nervesystem til optimal performance og restitution.

Jeg har tidligere afholdt workshops for bl.a.

deloitte workshop

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Her kan du sende mig en forespørgsmål ift dit arrangement,  så vender jeg tilbage med et oplæg og tilbud +  kvitterer med den fantastiske bog om Åndedrættet “Breath” af James Nestor og en pakke “Sleep Tape”.

Jeg anbefaler workshops ude af huset og har gode erfaringer med:

Dansk Arkitektur Center
Langelinie Pavillonen
Langelinie Pavillonen
Sauntehus Slotshotel i Hornbæk
Hotel Vejlefjord

- Læs hvad mine kunder siger -

Om din Oplægsholder, Thore Fogh

Jeg arbejder i dag som virksomhedscoach og åndedrætsterapeut med speciale i åndedræt, stress, traumer og et (arbejds)liv i balance.

Jeg er cand.mag Informationsvidenskab fra Aarhus universitet, og har 15 års iværksætter- og ledelseserfaring (bl.a. som Co-founder og CEO for virksomheden Usertribe i dag GetWhy). 

Jeg har arbejdet i kommune, på ambassade i privat virksomhed og bygget egen virksomhed til 30 mand. Jeg har erfaringen og er en ekspert ud i transformationsprocesser. 

De sidste syv år har mit fokus været på det bæredygtige arbejdsliv, og hvordan forandring starter i os selv. Jeg har dykket dybt ned i biohacking, kropsterapi, psykoterapi, åndedrætstræning.

De sidste 4 år har mit fokus primært været arbejde med åndedrættet, fordi det er så effektivt til at skabe forandring + det er noget vi SELV kan gøre. Det er ikke en behandlignsterapi, men konkrete redskaber til selvledelse. 

Jeg afholder inspirationsoplæg, kick-offs, workshops og forløb for virksomheder i Danmark og talks/workshops i den engelsktalende del af Europa.

 

(Visited 1.624 times, 1 visits today)