Kropsterapi er for dig, der ønsker bedre balance mellem tanker og krop. Min tilgang er pragmatisk og ikke-spirituel,  og for mig er arbejdet med krop og sind noget meget konkret og håndgribeligt. Det er fantastisk, hvor stor en effekt man kan opnå ved at sætte kroppen i fokus. 

Jeg arbejder i dag primært med personer, der er nysgerrigepersonlig udvikling, og som har indset, at de i det daglige virvar af distraktioner overser den kropslige intelligens. Det er følelsen af at være for meget i hovedet og tankerne, og at det kan være svært at give slip og finde ro og balance.

Efter en enkelt session vil du opleve øget velvære, højere kropslig forbundethed, bedre vejrtrækning, samt ro og glæde. Jeg ser frem til at møde dig.

Du kan booke tid herunder, men er også mere end velkommen til at ringe direkte til mig, hvis du har spørgsmål. Ring til Thore på 4040 2057

Kundeoplevelser

Working with Thore is a wonderful experience. He is there for you at every session with his full heart and attention. I'm super glad that I found such a guide.
Géza Molnár
Entrepreneur
5/5
Thore er professionel, indfølende og dygtig. Jeg gik fra en behandling fuld af ny energi og afslappet i krop og sind på samme tid. Jeg kommer igen!
Tina Brændgaard Nissen
Yogainstruktør
5/5
En fantastisk oplevelse, der gav ro og balance i kroppen, som jeg nød resten af dagen. Har du mod på at lære dig selv bedre at kende, så tag fat på Thore.
Kim Døfler
Marketing Strategist
5/5

Priser og klippekort

Kropsterapi

60 min.

1100,-
Energigivende behandling
Slip af med skader og spændinger
Få ro og balance
Book tid
(kan bestilles som gavekort til en, der fortjener ekstra opmærksomhed)

Kropsterapi

90 min.

1500,-
Dybdegående kropsbehandling
Samtale og procesarbejde
Slip af med stress, angst og traumer
Book tid
Klippekort til 5 behandlinger med 10% rabat: 6750,-


Her finder du Kropsterapi Frederiksberg

Du finder mit behandlerstudio i svømmehalskvarteret på Frederiksberg. Det er lige ved siden af Frederiksberg Centeret og derfor kun 4 minutters gang fra Frederiksberg Metro. Det er også muligt at komme i bil, og der er 2 timers gratis parkering lige udenfor hoveddøren (husk dog p-skiven). Adressen er: Folkvarsvej 22, Gaden TH, 2000 Frederksberg. Vi ses 😀

Kort om Thore Fogh

Jeg er født i 1980 i Aarhus, og bor i dag sammen med min kæreste og 3 børn på Frederiksberg. Jeg er iværksætter igennem 10 år og bl.a. stifter og medejer af virksomheden UserTribe. Til dagligt arbejder jeg med growth training af ledere og som personlig coach og kropsterapeut for private.

Jeg elsker naturen, og især havet og bølgerne.

Hvis du vil være den første til at modtage nyheder omkring ledige tider i denne uge, særlige rabatter og viden omkring Kropsterapi eller Growth Training, så følg med på Facebook – Kropsterapi Frederiksberg.

Jeg ser frem til at møde dig

Bedste hilsner
Thore Fogh

(Visited 2,447 times, 1 visits today)