Kropsterapi er for dig, der ønsker bedre balance mellem tanker og krop. Min tilgang er pragmatisk og ikke-spirituel,  og for mig er arbejdet med krop og sind noget meget konkret og håndgribeligt. Det er fantastisk, hvor stor en effekt man kan opnå ved at sætte kroppen i fokus. 

Jeg arbejder i dag primært med personer, der er nysgerrigepersonlig udvikling, og som har indset, at de i det daglige virvar af distraktioner overser den kropslige intelligens. Det er følelsen af at være for meget i hovedet og tankerne, og at det kan være svært at give slip og finde ro og balance.

Efter en enkelt session vil du opleve øget velvære, højere kropslig forbundethed, bedre vejrtrækning, samt ro og glæde. Jeg ser frem til at møde dig.

Du kan booke tid herunder, men er også mere end velkommen til at ringe direkte til mig, hvis du har spørgsmål. Ring til Thore på 4040 2057

Min vej ind i Kropsterapien

Kundeoplevelser

Thore formåede at skabe adgang til nye dybder af mig selv. Hans behandling var et kvantespring i min selvudvikling og en på alle måder kraftfuld og effektfuld oplevelse.
Jørn Jacobsen
Entrepreneur
5/5
Jeg kan varmt anbefale Thore til alle, der vil ud af hovedet og ned i kroppen. Kombinationen af samtale og kropsbehandling gør mig lettere, gladere og klogere på mig selv hver gang.
Lea Thejls
Coach
5/5
En fantastisk oplevelse, der altid giver mig ro og balance i kroppen, som jeg nyder resten af dagen. Har du mod på at lære dig selv bedre at kende, så tag straks fat på Thore.
Kim Døfler
Marketing Strategist
5/5

Book tid til Kropsterapi på Frederiksberg

Priser og klippekort

Kropsterapi

60 min.

1100,-
Dybdegående kropsbehandling
Slip af med stress, angst og traumer
Få ro og indre balance

Klippekort

10 * 60 min.

9900,-
Dybdegående kropsbehandling
Slip af med stress, angst og traumer
Få ro og indre balance
10% rabat (1. behandling gratis)


Her finder du Kropsterapi Frederiksberg

Du finder mit behandlerstudio i svømmehalskvarteret på Frederiksberg. Det er lige ved siden af Frederiksberg Centeret og derfor kun 4 minutters gang fra Frederiksberg Metro. Det er også muligt at komme i bil, og der er 2 timers gratis parkering lige udenfor hoveddøren (husk dog p-skiven). Adressen er: Folkvarsvej 22, Gaden TH, 2000 Frederiksberg. Vi ses 😀

Kort om Thore Fogh

Jeg er født i 1980 i Aarhus, og bor i dag sammen med min kæreste og 3 børn på Frederiksberg. Jeg er iværksætter igennem 10 år og bl.a. stifter og medejer af virksomheden UserTribe. Til dagligt arbejder jeg med growth training af ledere og som personlig coach og kropsterapeut for private.

Jeg elsker naturen, og især havet og bølgerne.

Hvis du vil være den første til at modtage nyheder omkring ledige tider i denne uge, særlige rabatter og viden omkring Kropsterapi eller Growth Training, så følg med på Facebook – Kropsterapi Frederiksberg.

Jeg ser frem til at møde dig

Bedste hilsner
Thore Fogh
+45 4040 2057

(Visited 3,164 times, 1 visits today)