Kropsterapi og vejrtrækningstræning er for dig, der ønsker bedre balance mellem tanker og krop. Min tilgang er pragmatisk og ikke-spirituel,  og for mig er arbejdet med krop og sind noget meget konkret og håndgribeligt. Det er fantastisk, hvor stor en effekt man kan opnå ved at sætte kroppen i fokus. 

Jeg arbejder med personer, der er nysgerrigepersonlig udvikling, og som har indset, at de i det daglige virvar af distraktioner ikke prioriterer den kropslige intelligens. Det er følelsen af at være for meget i hovedet og tankerne, og at det kan være svært at give slip og finde ro og balance.

Efter en enkelt session vil du opleve øget velvære, højere kropslig forbundethed, bedre vejrtrækning, samt ro, glæde og god energi. Jeg ser frem til at møde dig.

Du kan booke tid herunder, men er også mere end velkommen til at ringe direkte til mig, hvis du har spørgsmål. Ring til Thore på 4040 2057

Kundeoplevelser

Thore formåede at skabe adgang til nye dybder af mig selv. Hans behandling var et kvantespring i min selvudvikling og en på alle måder kraftfuld og effektfuld oplevelse.
Jørn Jacobsen
Entrepreneur
5/5
Jeg kan varmt anbefale Thore til alle, der vil ud af hovedet og ned i kroppen. Kombinationen af samtale og kropsbehandling gør mig lettere, gladere og klogere på mig selv hver gang.
Lea Thejls
Coach
5/5
En fantastisk oplevelse, der altid giver mig ro og balance i kroppen, som jeg nyder resten af dagen. Har du mod på at lære dig selv bedre at kende, så tag straks fat på Thore.
Kim Døfler
Marketing Strategist
5/5

Priser og klippekort

Kropsterapi

50 min.

950,-
Dybdegående kropsbehandling
Slip af med stress, angst og traumer
Få ro og indre balance

Kropsterapi + Vejrtrækningstræning

80 min.

1250,-
Dybdegående kropsbehandling
Slip af med stress, angst og traumer
Vejrtrækningsøvelser
Teknikker til selvbehandling

At arbejde kropsterapeutisk eller vejrtrækningstræning er en proces, og jeg giver derfor 10% rabat på klippekort med 5 klip. Hvis dette har interesse, så nævn det allerede efter første behandling.


Her finder du Kropsterapi Frederiksberg

Du finder mit behandlerstudio i svømmehalskvarteret på Frederiksberg. Det er lige ved siden af Frederiksberg Centeret og derfor kun 4 minutters gang fra Frederiksberg Metro. Det er også muligt at komme i bil, og der er 2 timers gratis parkering lige udenfor hoveddøren (husk dog p-skiven). Adressen er: Folkvarsvej 22, Gaden TH, 2000 Frederiksberg. Vi ses 😀

Kort om Thore Fogh

Jeg er født i 1980 i Aarhus, og bor i dag sammen med min kæreste og 3 børn I Virum, men har mit eget behandlerstudio på Frederiksberg. Jeg er iværksætter igennem 10 år og bl.a. stifter og medejer af virksomheden Usertribe. Til dagligt arbejder jeg som kropsterapeut og vejrtrækningsterapeut for både virksomheder og private med særligt fokus på sustainable high performance.

Jeg elsker naturen. Især havet og bølgerne.

Hvis du vil være den første til at modtage nyheder omkring ledige tider i denne uge, særlige rabatter og viden omkring Kropsterapi eller Vejrtrækningsøvelser, så følg med på Facebook – Kropsterapi Frederiksberg.

Jeg ser frem til at møde dig 😀

Bedste hilsner
Thore Fogh
+45 4040 2057

(Visited 3,768 times, 1 visits today)