Oplev kropsterapi med havudsigt i Skodsborg

Få hjælp til at finde tilbage til glæden og roen

Vink farvel til uro, stress og tankemylder

Typiske udfordringer

Uro i kroppen

En krop i alarmberedskab, sitren, hjertebanken, overfladisk eller besværet vejrtrækning

Fastlåsthed

Handlingslammelse, en følelse af at være forkert, en følelse af ikke at være god nok, en følelse af ikke at høre til?

Tankemylder

Ængestelighed, bekymring, frustration, hovedpiner og generel stress

Lidelser

Angst, Stress, Traumer og Smerter

"Du får det fantastisk bagefter"

Totum Kropsterapi Uddannelse

“Jeg har det fantastisk – det føles som om jeg er kommet hjem til mig selv igen, tak!”

Mine kunder oplever store effekt af min behandlinger allerede efter første gang, og giver mig en perfekt 5-stjernet rating.

Læs tidligere klienters oplevelser af mine behandlinger og kurser på Google eller på Facebook

Sådan foregår en behandling

Mange får en wow-oplevelse allerede ved første session, da kropsterapi og åndedrætsterapi er enormt effektivt til at behandle dit nervesystem og hjæpe dig med præcist den udfordring du kommer med.

En behandling består oftest af både nærværende terapeutisk samtale, pulserende kropsterapeutisk massage, afspænding samt vejrtrækningsøvelser.

Book tid til Kropsterapi med havudsigt

Pris 1200kr
Se ledige tider

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi eller Nordic Body Therapi er en terapiform udviklet i Danmark, men med rødder i den østlige medicin og filosofi. Kropsterapi er en kombination af samtaleterapi, manuel behandling og åndedrætstræning – en fantastisk kombination for dig som ønsker bedre balance mellem sind og krop.

Min tilgang er pragmatisk og ikke-spirituel og for mig er arbejdet med krop og sind noget meget konkret og håndgribeligt. Det er fantastisk, hvor stor en effekt man kan opnå ved at sætte kroppen i fokus.

Efter en enkelt session vil du opleve øget velvære, højere kropslig forbundethed, mentalt overskudbedre vejrtrækning, samt ro, glæde og god energi. 

En 5-stjernet behandling

Lea Thejls

Coach

5/5

Jeg kan varmt anbefale Thore til alle, der vil ud af hovedet og ned i kroppen. Kombinationen af samtale og kropsbehandling gør mig lettere, gladere og klogere på mig selv hver gang.

Jørn Jacobsen

Iværksætter

5/5

Thore formåede at skabe adgang til nye dybder af mig selv. Hans behandling var et kvantespring i min selvudvikling og en på alle måder kraftfuld og effektfuld oplevelse.

Kim Døfler

Marketing Strategist

5/5

En fantastisk oplevelse, der altid giver mig ro og balance i kroppen, som jeg nyder resten af dagen. Har du mod på at lære dig selv bedre at kende, så tag straks fat på Thore.

Kort om din behandler

Mit navn er Thore Fogh. Jeg er født i 1980 i Aarhus, og bor i dag sammen med min kæreste og 3 børn I Brede. Jeg er iværksætter igennem 10 år og bl.a. stifter og medejer af virksomheden Usertribe. Til dagligt arbejder jeg som kropsterapeut og vejrtrækningsterapeut for både virksomheder og private med særligt fokus på enten stress, angst, traumer eller personlig udvikling og bæredygtig high performance.

Jeg elsker naturen. Især havet og bølgerne. Jeg ser frem til at møde dig og arbejde sammen.

Få behandling med havudsigt i Skodsborg

Skodsborg Kropsterapi

Jeg behandler klienter fra hele Nordsjælland i min klinik i Skodsborg. Vi er på 2. sal med flot udsigt ud over øresund. Du kan ankomme med toget til Skodsborg Station, hvorfra der er 4 minutters gang. Det er også muligt at ankomme med bil og parkere lige nedenfor lejlighedskomplekset. Du må gerne holde her en time, selv om der står privat parkering (betyder blot at pladserne er reserveret til ejendommens beboere og gæster). Vi ses til Kropsterapi.

(Visited 7.091 times, 1 visits today)

Husk dit gavekort på 600krFå mere en halv pris på din første behandling på Frederiksberg

Jeg ringer dig op, så vi kan aftale en tid, hvor du kan prøve Kropsterapi for første gang og få 600kr rabat. Du betaler kun 500kr (normalpris 1100kr).