- Læs hvad mine klienter siger -

Hej, jeg hedder Thore Fogh

Jeg er terapeut med speciale i åndedræt, stress, traumer, samt personlig udvikling. Jeg er oprindeligt cand.mag Informationsvidenskab fra Aarhus universitet, og så har jeg 10 års iværksætter erfaring (bl.a. som stifter og medejer af virksomheden Usertribe). 

De sidste 7 år har jeg dykket ned i biohacking, kropsterapi, coaching og personlig udvikling og blandt andet videreuddannet mig til kropsterapeut med special i stress og traumer, samt åndedrætsterapeut. De sidste 2 år har jeg udelukkende arbejdet med at lære folk at trække vejret optimalt.

Jeg er den første i Danmark til at arbejde med ny revolutionerende teknologi, hvor vi kan sænke kropslig stress og skabe optimal balance for restitution ved hjælp af direkte manipulation af blodgassen kuldioxid.

Jeg er årgang 1980 og bor i Lyngby-Taarbæk med min dejlige familie, kone og tre børn. Jeg elsker at spille musik og nyder naturen og især havet og bølgerne så ofte jeg kan.

Hvis du vil have en kort snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig eller på anden vis ønsker at tale med mig, så har jeg kontortid tirsdage.

 

Find mig i Skodsborg ved havet

Jeg har behandlerstudio i Skodsborg, Højeskodsborgvej 2, 2.th. hvor der er flot udsigt ud over øresund. Tag evt. toget til Skodsborg Station, hvorfra der er 4 minutters gang gennem skoven. Du kan også ankomme med bil og parkere lige nedenfor lejlighedskomplekset. Der står privat, men du må gerne parkere der som gæst, når du skal til behandling.

(Visited 674 times, 1 visits today)