- Læs hvad mine klienter siger -

Hej, jeg hedder Thore Fogh

Jeg er terapeut med speciale i åndedræt, stress, traumer, samt personlig udvikling. Jeg er oprindeligt cand.mag Informationsvidenskab fra Aarhus universitet, og så har jeg 10 års iværksætter erfaring (bl.a. som stifter og medejer af virksomheden Usertribe). 

De sidste 7 år har jeg dykket ned i biohacking, kropsterapi, coaching og personlig udvikling og blandt andet videreuddannet mig til kropsterapeut med special i stress og traumer, samt åndedrætsterapeut. De sidste 2 år har jeg udelukkende arbejdet med at lære folk at trække vejret optimalt.

Jeg er den første i Danmark til at arbejde med ny revolutionerende teknologi, hvor vi kan sænke kropslig stress og skabe optimal balance for restitution ved hjælp af direkte manipulation af blodgassen kuldioxid.

Jeg er årgang 1980 og bor i Lyngby-Taarbæk med min dejlige familie, kone og tre børn. Jeg elsker at spille musik og nyder naturen og især havet og bølgerne så ofte jeg kan.

Er du nysgerrig, så giv mig et ring, skriv eller tilmeld dig mit nyhedsbrev.

 

Tilmeld Nyhedsbrev

* indicates required

Intuit Mailchimp

Kom på besøg i smukke Brede

Jeg har afholder 1-1 sessioner og workshops fra mit hjem i Brede. Adressen er Åbrinken 185, 2830 Virum. Du bedes venligst parkere på Bredevej, da der ikke er plads til ekstra biler på de små stikveje foran rækkehusene i Åbrinken. Hvis du kommer med s-tog fra byen, så kan jeg varmt anbefale at stå af i Jægersborg og skifte til den lille nærbane – og stå af I Brede. En smukkere lille togtur findes ikke tættere på København. Vi ses.

(Visited 1.130 times, 1 visits today)