- Læs hvad mine klienter siger -

Hej, jeg hedder Thore Fogh

Jeg er åndedrætstræner og kropsterapeut for både virksomheder og private med særligt fokus på enten stress, angst, traumer eller personlig udvikling og bæredygtig high performance.

Af uddannelse er jeg cand.it, har 10 års iværksættererfaring (bl.a. stifter og medejer af virksomheden Usertribe) og senest er jeg uddannet Kropsterapeut og Vejrtrækningsterapeut.

Jeg er årgang 1980 og bosat i Lyngby-Taarbæk med min dejlige familie, kone og tre børn. Jeg elsker at spille musik og nyder naturen og i sær havet og bølgerne så ofte jeg kan. 

Jeg har kontortid tirsdage, hvor jeg ikke ser klienter, og du kan booke tid herunder:

Hvis du vil have en kort snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig eller på anden vis ønsker at tale med mig, så har jeg kontortid tirsdage.

Find mig i Skodsborg ved havet

Jeg har behandlerstudio i Skodsborg, Højeskodsborgvej 2, 2.th. hvor der er flot udsigt ud over øresund. Tag evt. toget til Skodsborg Station, hvorfra der er 4 minutters gang gennem skoven. Du kan også ankomme med bil og parkere lige nedenfor lejlighedskomplekset. Der står privat, men du må gerne parkere der som gæst, når du skal til behandling.

(Visited 34 times, 1 visits today)